Wij zijn Martin en Ada, leven sinds Oktober 2003 in Albanië.

Dit jaar zijn we 20 jaar in Albanië en op 15 juni 2023 vierden we dat we 35 jaar getrouwd zijn in Nederland.

Heleen, onze dochter tevens de oudste van onze kinderen, woont en werkt in Hilversum. Ze werkt in een Italiaans restaurant met de naam Tiramisu. Ze werkt hier nu ongeveer tien jaar en ze heeft het volgens mij nog steeds naar haar zin. Wil je dat zelf bekijken, ga dan eens bij haar op de koffie in het restaurant, of ga gewoon bij haar langs, ze weet altijd wel tijd te maken voor gasten. Tijdens hun vakantie in Curacao heeft Alessio Heleen ten huwelijk gevraagd.

pizza meisje

Jasper, onze oudste zoon, werkt nu bij Stabiplan, Trimble, in Bodegraven. Daarnaast houdt hij van het spelen van computergames. Hij woont nu in Gouda. Hij is pas geslaagd voor zijn examen als Microsoft Certified Systems Associate voor Server2016.
Robin, de jongste van ons gezin, Hij is nu getrouwd met Roslin, uit de Filipijnen. Op 30 november 2021 zijn ze getrouwd. Nu wonen ze samen in de Filipijnen.

Wie zijn wij, in het kort, voor hen die ons nog niet kennen. Ken je ons wel, misschien staat hier nog iets dat je nog niet weet. Klik hier voor meer :) Hoe het begon Hier wonen wij Onze Missie Nieuwsbrieven GDQ School Voordeur IPA church in Tirana Albanië PayPal: Donate Robin en Roslin

Klik hier

Klik hier

Fam Tims in Albanië